1- دانشجوی بین الملل به چه کسی گفته میشود؟

هر دانشجویی که زبان اولش انگلیسی نباشد‌ و جزو اتحادیه اروپا نباشد دانش آموزه خارجی‌ بحساب می آید.

2- آیا با ویزای دانشجویی اجازه کار دارم؟

بله تمامی دانشجویان تمام وقت حق 20 ساعت اجازه کار را دارند.

3- آیا همسر و فرزندم میتوانند درخواست ویزا دهند؟

بله پس از دریافت ویزای دانشجویی متقاضی میتوان برای دیگر افراد خانواده ویزای Dependent یا همان ویزای همراه درخواست داد.

4- زمان پرداخت شهریه آموزشی به چه صورت می باشد؟

دانش آموزان غیر اروپایی که احتیاج به گرفتن ویزای دانشجوی دارند باستی مبلغ پیش پرداخت تعیین شده از سوی مراکز آموزشی را قبل از درخواست روادید پرداخت نمایند.

5- آیا مبلغ پیش پرداخت در صورت عدم اخذ ویزا به من باز گردانده خواهد شد؟

در صورت عدم دریافت روادید تحصیلی با ارائه نامه رد ویزا پیش پرداخت انجام شده طبق ضوابط مراکز آموزشی به شما مستردد خواهد شد.

6- نحوه پرداخت شهریه دوره آموزشی به چه صورت می باشد؟

شما بطور مستقیم شهریه دورهٔ آموزشی خود را به حساب بانکی کالج یا دانشگاه واریز خواهید کرد، در این ارتباط تمامی اطلاعات لازم به شما داده خواهد شد که چطور و چگونه واریز خواهید کرد

7- برای شرکت در دوره های آکادمیک آیا نیاز به مدر ک IELTS/TOEFL دارم؟

بله برای شرکت در دوره های تحصیلی اعم از دوره های پیش دانشگاهی و دانشگاهی نیازمند مدرک معتبر زبان هستید.

8- طول مدت دریافت پذیرش تحصیلی چه مدت می باشد؟

براساس دوره مورد نیاز گرفتن پذیرش تحصیلی بین 1 هفته تا 4 هفته می باشد.